Visitkort

Dark Warlock of Marketing

Typer


Visitkortsklassiker 300g Leveranstid ca 48h Enkelsidiga
Dubbelsidiga

Chromosulfat 450g Leveranstid 10 dagar Enkelsidiga
Dubbelsidiga

Relieflack 450g Leveranstid 12 dagar Enkelsidiga
Dubbelsidiga

För fler sorter och olika papperstyper, kontakta oss!

VVisitkort kan vara ett kontaktkort som du ger ut till en kontakt istället för att skriva ned dina uppgifter på en lapp.

Det kan också vara ett rabattkort som ger rabatt, ett stämpelkort som man stämplar, ett bokningskort där man skriver in bokade tider. Allt beror på vad man sätter på det.

Standardvisitkort

Standardvisitkort är 85x55mm, andra mått som är vanliga är 90x50mm eller 90x55mm. De kan vara både stående och liggande. Priset är samma oberoende av dessa mått.

Material

Våra standardvisitkort är tryckta på 300g silkpapper men det finns många olika sorters material och efterbehandlingar för att få just DINA visitkort att sticka ut ur mängden. Målet är ju att få "kontakten" att minnas just ditt visitkort och kanske spara det så länge som möjligt.

450g Chromosulfat

Visitkorten trycks på en tjockare kartong vilket gör att de blir styvare och tjockare och känns lyxigare i handen.

Relieflack

Trycks också på Chromosulfatkartong 450g och efterbehandlas med ett tjockt lack på utvalda delar av grafiken vilket gör att den delen sticker upp och blir glansig.

460g polyproplen

Ett genomskinligt material vilket gör att kortet ser frostat ut. Ett bra val om du är i en teknologisk branch. Kan inte vara dubbelsidiga.

750g Multilager

Ett supertjockt visitkort som man verkligen inte tappar bort. Är styvare än ett kreditkort.

290g metallic kartong

Papper med metallic effekt.

480g kartong i trämassa

Visitkort som ser ut som återvinningskartong.

Foliepräglad efterbehandling

Om du vill ha loggan eller någon detalj i Guld, silver eller varför inte i hologrammaterial? Är verkligen ett visitkort som sticker ut.

300g Naturpapper Creme

Cremefärgat papper som ger lite rustik, antik känsla.

Lackade kort

Visitkort som är UVlackade på ena eller båda sidorna.

300g Linnépapper

Visitkort som är sturkturerade ger ett lyxigt och antikt utseende. Finns i olika nyanser.

PRINTBYRÅN

Ett vanligt företag behöver marknadsföring och informationsmaterial i storlek från visitkort till profilkläder, bildekor och banderoller, fotoväggar eller företagsflaggor. Oftast anlitas mellan 3-10 olika företag för att ta hand om dessa behov. Printbyrån gör allt detta och sparar därför in pengar till sina kunder. Genom vår maskinpark, vår erfarenhet, våra kontakter och samarbetspartners har vi möjlighet att trycka allt från visitkort till fototapeter utan att behöva anlita externa firmor för grafisk design.