Offertmappar

Puppeteer of Marketing

Typer


300g Enkelsidiga
400g Enkelsidiga

300g Dubbelsidiga Tryck på insidan
400g Dubbelsidiga Tryck på insidan

Leveranstiden är beroende på antal och tryckteknik från 8 dagar till 10 dagar.

OOffertmappar är helt enkelt ett tjockare ark som man vikt ihop där man kan placera andra blad såsom offerter, memon, information, reklamblad osv. Oftast används dom för att ge till kunder med förslag och prospekt för att ge en seriös inramning och ge kunden ett enkelt sätt att spara information.

Offertmappar är dock lite mer komplicerade för oss som tillverkar dom. Dom ska vara större än de ark som ska rymmas i dem. De måste vara på tjockare papper än som är brukligt på så stora ark och dessutom ska de vara bigade i två olika riktningar och ha stansade skåror så man kan fälla ihop klaffarna så de blir stabila. Dessa saker som slutanvändarna aldrig lägger märke till gör att offertmappar i regel är dyrare än man tror.

Våra tillverkningsmetoder och standarder gör att vi kan hålla superbra priser även vid så låga antal som 500st.

VARIANTER

Välj mellan standard 300g mappar och 400g styvare mappar för mer bestående intryck.

Vi kan göra enkelsidiga mappar som bara har tryck på utsidan men också dubbelsidiga som har tryck på både utsida och insida.

PRINTBYRÅN

Ett vanligt företag behöver marknadsföring och informationsmaterial i storlek från visitkort till profilkläder, bildekor och banderoller, fotoväggar eller företagsflaggor. Oftast anlitas mellan 3-10 olika företag för att ta hand om dessa behov. Printbyrån gör allt detta och sparar därför in pengar till sina kunder. Genom vår maskinpark, vår erfarenhet, våra kontakter och samarbetspartners har vi möjlighet att trycka allt från visitkort till fototapeter utan att behöva anlita externa firmor för grafisk design.